Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUMAN: Tadić je znao da iskoristi novogodišnji poklon!

Menadžer Sautemptona Ronald Kuman rekao je da je njegov tim potpuno nadigrao Arsenal i da je iskoristio greške u odbrani londonskog tima za trijumf od 2:0 u 20. kolu Premijer lige.

– Igrali smo dobro, napadački, dosta rizikovali i zasluženo pobedili. Bili smo odlično organizovani imali smo sjajne šanse. Poveli smo fantastičnim golom Manea, a drugi gol je poklon odbrane Arsenala za Novu godinu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Tadić znao da iskoristi i da ih kazni posle velike greške. Morali smo da ih dotučemo posle toga, a naša odbrana je bila fantastična u nekoliko navrata – rekao je Kuman.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kuman :“Tadić kaznio greške Arsenala“

Izvor: FudbalSrbija.net, 02.Jan.2015, 11:02

02.01.2015.foto:rojters. Sautempton je nastavio sa odličnim partijama ove sezone,a novi „skalp“ ekipe Ronalda Kumana je Arsenalov ,nakon pobede od 2-0,a strelac drugog pogotka je bio reprezentativac Srbije Dušan Tadić:. Trener Sautemptona nijekrio svoje zadovoljstvo nakon velike pobede svog tima:. „Igrali...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.