Jelke će se posaditi između blokova zgrada

Izvor: Glas javnosti, 27.Dec.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelke će se posaditi između blokova zgrada

NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo" pozvalo je danas građane koji su za božićne i novogodišnje praznike domove ukrasili jelkama sa busenom da se jave tom preduzeću nakon 8. januara i na taj način obogate zelenilo Novog Sada.

Kako se navodi u saopštenju "Gradskog zelenila", planirano je da jelke koje od građana budu preuzete budu posađene u između blokova zgrada.

"Gradsko zelenilo" i ove godine povodom božićnih i novogodišnjih praznika prodaje isključivo jelke sa busenom na nekoliko lokacija u gradu, a obezbeđena je i besplatna dostavu jelki na kućnu adresu.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Jelkama sa busenom obogatiti zelenilo Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2012, 02:12

NOVI SAD -..Jelke sa busenom koje su građani Novog Sada kupili da bi ukrasili svoje domove za novogodišnje i božićne praznike, biće upotrebljene za ozelenjavanje grada, izjavio je juče portparol Javno komunalnog preduzeća "Gradsko zelenilo", Ivan Nožinić..."Pozivamo građane koji su za božićnje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.