Jelena Gavrilović: Sa Stevanom se dogovaram o svemu

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Gavrilović: Sa Stevanom se dogovaram o svemu

Kao osoba koja je uvek dobro raspoložena za nove izazove, glumica Jelena Gavrilović krajem prošle godine rado je prihvatila učešće u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kome je uspela da pokaže sve svoje talente. Ova lepa umetnica raskošnog glasa potrudila se, zajedno sa ostalim učesnicima, da nam svako nedeljno veče učini zabavnim. Posle napornog rada, dugonogu lepoticu očekuje inspirativno putovanje na Mokru goru, gde će sa svojim partnerom, montažerom Stevanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Markovićem, uz odlične filmove i zabavljajući se uz dobru muziku, boraviti na festivalu “Kustendorf” i “napuniti baterije”. Osim mnogih poslovnih projekata, za koje se sprema u 2015, Jelenu očekuje i organizacija venčanja, jer sredinom godine planira da izgovori sudbonosno “da”.
Spadate li u žene koje vole da drže sve konce u svojim rukama?
“Oduvek sam bila osoba sa inicijativom, tako sam vaspitana. Ali najbolje stvari nam dolaze kada se najmanje nadamo, jer smo tada najopušteniji. U odnosu sa partnerom nije mi nikakav problem da mu prepustim donošenje odluka o mnogim stvarima.”
O čemu u vašoj vezi prvenstveno odlučuje vaš partner?
“Naša veza nije takva da o jednom odlučuje on, a o nekim drugim stvarima ja, već se o svemu dogovaramo. Tako je bilo i kod mojih roditelja, a i meni se dopada da tako funkcionišem. Stevan je vrlo sposoban i temeljan čovek, pa mogu mnogo toga da mu prepustim.”
Kompletan intervju pročitajte OVDE.
 
Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Mirko Tabašević
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.