Ivan Ivanović podelio 1.000 igračaka deci

Izvor: Blic, 14.Jan.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović podelio 1.000 igračaka deci

Više od 1.000 igračaka prikupljenih u “Immo Outlet Centru” u akciji “Budimo svi Deda Mraz” uručene su danas deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Deci je igračke podelio popularni voditelj Ivan Ivanović.

U okviru akcije „Budimo svi Deda Mraz" posetioci "Immo Outlet Centra” su donosili stare i nove igračke, a u zamenu dobijali novogodišnje kapice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
„Naš centar je najveću pažnju tokom novogodišnjih praznika posvetio upravo deci, ali nismo zaboravili ni one koji nemaju mogućnosti da uživaju u novogodišnjim čarolijama. Prikupili smo više od 1.000 različitih igračaka koje smo poklonili mališanima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine i nadam se ulepšali im pravoslavnu Novu godinu" - kaže Branimir Đurović iz "Immo Outlet Centra”.

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine preko 125 godina privremeno zbrinjavanja decu svih uzrasta, koja nemaju mogućnost da borave u prirodnoj porodici. Ustanova ima kapacitet za 710 dece o kojima brine 340 zaposlenih.

U okviru Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu, nalazi se sedam objekata.

Poklone za mališane u Zvečanskoj pripremila su i deca iz Obrenovca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mališanima iz Zvečanske pokloni od vršnjaka iz Obrenovca

Izvor: Glas javnosti, 15.Jan.2011, 08:34

BEOGRAD - Opština Obrenovac je na samom početku ove godine po prvi put organizovala manifestaciju "Grad otvorenog srca", koja se održala na Trgu dr Zorana Đinđića. Tom prilikom održana je humanitarna akcija u okviru koje su obrenovački mališani donosili igračke i stvari koje više ne koriste....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.