Iskombinuj i upakuj svoj novogodišnji paket - BeotelNetova praznična akcija

Izvor: PRObjave.com, 16.Dec.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iskombinuj i upakuj svoj novogodišnji paket" - BeotelNetova praznična akcija

ADSL internet, plus tablet 8 inča, plus IPTV, plus mobilni internet sa MiFi prenosivim hotspot uređajem - napravite svoj novogodišnji internet paket. BeotelNet je pripremio specijalnu ponudu za praznike. U okviru akcije "Izaberi svoj novogodišnji paket," korisnici su u mogućnosti da kreiraju paket po svojim željama.
Na primer, za 1990 dinara mesečno korisnici mogu dobiti 10 Mb/s ADSL internet sa tabletom 8 inča ili mobini internet uz MiFi ruter, a tu je i opcija koja uključuje oba uređaja za 2290 dinara mesečno. Svemu tome možete dodati i IPTV digitalnu televiziju u paketu.
"Nova ponuda nudi novi nivo slobode našim korisnicima", izjavila je Slađana Stanisavljević, produkt menadžer internet servisa. "Korisnici su u mogućnosti da uz ADSL internet naprave paket kakav požele, dodaju tablet, MiFi uređaj i IPTV digitalnu televiziju po najpovoljnijim cenama".
BeotelNetov veb kalkulator čini proces kreiranja novogodišnjeg paketa jednostavnim - prvo izaberite željenu brzinu ADSL konekcije, zatim dodatne proizvode i usluge, ugovornu obavezu i kliknite na dugme "Prijava". Tako brzo do novogodišnjeg internet paketa.
"Bilo da želite samo brz internet ili ceo paket sa IPTV servisom, sigurni smo da ćete naći ponudu krojenu samo za Vas", izjavila je Dubravka Radojević, produkt menadžer IPTV servisa. "Najbolje od svega, cene su - nikad povoljnije. Proverite i sami, i iskoristite ovu sjajnu novogodišnju akciju".
BeotelNet želi svim svojim postojećim i budućim korisnicima srećne novogodišnje i božićne praznike.

Novogodišnja ponuda:
http://beotel.rs/internet/adsl
Kontakt: marketing@isp.beotel.net
011/3605-331

O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je doveo prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.
BeotelNet
Bulevar vojvode Mišića 37
11000 Beograd
Tel: 011 3955-000
Email: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Kontakt:
Dušan Belić

Pogledaj vesti o: ADSL

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.