Irena Grahovac otvorila svoju radnju

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irena Grahovac otvorila svoju radnju

Kreatorka Irena Grahovac, koja je prepoznatljiva po svojim bundama i modelima od kože, svečano je otvorila novi autlet prodajni objekat u centru Beograda i zajedno sa prijateljima nazdravila proširenju svog modnog biznisa u Luksemburgu i Nemačkoj.

Irena je iskoristila priliku da pred novogodišnje praznike prikaže i nekoliko svojih modela koje devojke mogu da obuku u najluđoj noći.

I ovaj put odlučila se za svedene, crne haljine koje su napravljene od specijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kože koja se razvlači i koja prati liniju tela, uz obavezan nakit kao detalj.

Našoj istaknutoj kreatorki čestitali su i poželeli joj puno uspeha u daljem radu i Boško Jakovljević, Nenad Radujević, Leontina i Filip Pat i drugi. Svim prijateljima Deda Mraz koji je specijalno za ovu svečanost bio gost u novom butiku, podelio je zajedno sa Irenom lepe poklone.

- U mojoj novoj radnji dame mogu kupiti modele do 20 i 30 odsto jeftinije u odnosu na cene po drugim prodajnim mestima, jer se radi o samo jednoj seriji kreacija. Na ideju da otvorim radnje i u inostranstvu došla sam jer puno mojih prijatelja živi tamo i dopadaju im se moji modeli. Često me ljudi tamo zaustavljaju na ulici i pitaju gde sam kupila bundu koju nosim - rekla je Irena, koja će inostranstvu, kako kaže, pokazati pravi beogradski stil.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.