Haos u Barsi: Potpuni razlaz Mesija i trenera Enrikea

Izvor: Blic, 06.Jan.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Barsi: Potpuni razlaz Mesija i trenera Enrikea

Trener Barselone Luis Enrike i napadač Lionel Mesi po svemu sudeći nisu u dobrim odnosima, a Argentinac najverovatnije zbog toga nije trenirao u ponedeljak, a ne zbog stomačnih tegoba, tvrdi "Marka".

"Sa današnjim danom Enrike i Mesi su se totalno razišli", tvrdi španski list.

Kako ističe "Marka", Mesi nije prisustvovao treningu - koji na Novu godinu tradicionalno otvara vrata mališanima da bi videli svoje idole, jer je bio ljut što nije bio starter u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nedelju na Anoeti, kada su Katalonci izgubili od Sosijedada sa 1:0.

"Zvanično opravdanje njegovog izostanka sa treninga bile su stomačne tegobe, ali u to niko nije poverovao", ocenila je "Marka".

Trener Katalonaca Enrike rekao je da je odmarao Mesija u prvom poluvremenu, iz predostrožnosti, pošto se Argentinac tek vratio sa odmora.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITENI ‘VATROGASCI': Ćavi, Inijesta i Buskets žele da urazume Mesija

Izvor: HotSport.rs, 06.Jan.2015

Tri kapitena Barselone Ćavi Ernandez, Andres Inijesta i Serhio Buskets imaju nameru da ozbiljno porazgovaraju sa najboljim igračem tima Leom Mesijem kako bi pokušali da reše sukob koji Argentinac ima sa trenerom Luisom Enrikeom.. . Kako piše katalonski sport najsikusniji prvotimci žele da pitaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Požar u Barsi: Zaratili Enrike i Mesi - sad može biti samo jedan!

Izvor: Sportal.rs, 07.Jan.2015, 10:55

Više nije nikakva tajna da su trener Barselone Luis Enrike i prva zvezda tima Lionel Mesi iskopali "ratne sekire". Španski mediji prenose da je Enrike i dalje vrlo ljut zbog toga što je Argentinac propustio prvi trening posle poraza od Sosijedada i da je to shvatio kao otvoreni udar na njegov autoritet...Iako...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.