Grudi poznate dame narasle preko noći: Silikoni ili gura čarape u brushalter?!

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grudi poznate dame narasle preko noći: Silikoni ili gura čarape u brushalter?!

Fotografije od letos govore nešto sasvim drugačije!

Tamara Ekleston britanska naslednica velikog bogatstva ima šta da pokaže. Zanosne obline poput njene prijateljice Kim Kardašijan sa kojom se ovih dana šepuri po Los Anđelesu. Ali jedna stvar je zbunila sve koji je prate. Njene grudi su preko noći porasle, a do juče nije se mogla pohvaliti ovako bujnim poprsjem. Izgleda da je naslednica rešila da malo ugodi sebi pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Novu godinu, pa se počastila silikonima, ili je samo kupila puš-ap brushalter pa je ono što već ima podigla u nebesa.


Izvor: Smedia, Foto: Daily Mail/ JLP
Slične, interesantne temeŠto je mnogo, mnogo je: Utegla se preko svake mere, a silikoni samo što joj ne ispadnu!
Marina jesu li nove: Nagnula se previše pa nije naslutila šta je pokazala!
Nijedan brus joj ne odgovara: Toliko bujna da ne zna kako da “upakuje” grudi (Foto)
Oči ispadaju: Grudi samo što joj ne “eksplodiraju”! (Foto)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Tamara Eklston skida kilograme u teretani

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Dec.2012, 10:58

Zbog viša kilograma koje je dobila poslije raskida sa dugogodišnjim momkom starija ćerka Bernija Eklstona Tamara u jednom danu junački je izdržala čak dva termina vježbi u centru "Barry's Bootcami u Los Anđelesu. Međutim, po izlasku iz teretane Tamara je izgledala kao da se nije ni preznojila. Fotoreporteri...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.