Gradski doček u Zagrebu

Izvor: SEEcult.org, 31.Dec.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski doček u Zagrebu

Zagrebačke vlasti organizuju na centralnom Trgu bana Jelačića gradski doček 2015. godine, uz učešće pop-rok grupa, a tokom dana i u ledenoj noći građani i turisti moći će da se zabave na još nekoliko lokacija.

Na Trgu bana Jelačića od 21 sat nastupiće Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Davor Gobac, Boris Leiner, Renato Meteši i Telefon Blues Band. Na centralnom gradskom trgu od prepodnevnih sati traje i zabava za najmlađe.

Novogodišnji doček >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org << u Tomićevoj ulici traje ceo dan, uz zvuke Ljetnog kina, dok posetioci Adventa na Zrinjevcu dočekuju 2015. uz vesele ritmove Zociona, te koncert All Stars benda i Tene.

Prvi put je organizovan i doček na Europskom trg, uz DJ program, a prvi put Zagreb promoviše turistički potencijal i novogodišnjim NYE Croatia festivalom, koji u Zagreb dovodi više od 3.000 Britanaca, a ljubiteljima elektronske muzike nudi dvodnevni provod uz nastup hrvatskih i stranih DJ-eva u Boćarskom domu (Thomas Gold, Mark Knight, Weiss, DOORLY,  Adrian Hour, Mark Storie, TCTS, Applebottom, Just Kiddin, The Golden Boy...)

Satnica novogodišnjeg dočeka nalazi se u Kalendaru portala SEEcult.org, kao i besplatnih programa u drugim većim gradovima u regionu.

(SEEcult.org)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na SEEcult.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.