Grade Severozapadnu transverzalu

Izvor: Press, 22.Nov.2010, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grade Severozapadnu transverzalu

U Šapcu je počela izgradnja nove saobraćajnice, Severozapadne transverzale, duge četiri kilometra i široke sedam metara, koja će od proleća naredne godine rešiti problem prolaska teretnih vozila kroz centralne gradske ulice. Saobraćajnica će koštati oko 130 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz gradskog budžeta i NIP-a.Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević rekao je da je ta saobraćajnica najznačajnija investicija u ovoj godini, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će oko 200 hektara građevinskog zemljišta imati izlaz na put.
Vladimir Nedeljković, rukovodilac Tehničke službe JP za upravljanje građevinskim zemljištem, kaže da je završetak radova, ako vremenski uslovi posluže, planiran za kraj februara ili početak marta 2011. godine.
Preduslov za izgradnju Severozapadne transverzale bilo je komunalno opremanje zemljišta. Tako je za kanalizacionu i vodovodnu mrežu, izgradnju gasovoda i električne mreže visokog napona, tokom prethodnih godina uloženo tri miliona evra.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.