Grad finansira zamenu stolarije u vrtićima na Paliluli

Izvor: Studio B, 15.Avg.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad finansira zamenu stolarije u vrtićima na Paliluli

Grad Beograd finansira kompletnu zamenu fasadne stolarije u palilulskim vrtićima „Veseljko", „Pahuljica", „Boško Buha" i „Slavujak", u kojima trenutno boravi oko 1.150 mališana.

Prema rečima gradske sekretarke za dečju zaštitu Ljiljane Jovčić, na javnom tenderu izabran je izvoćač radova, koji će zameniti dotrajale drvene prozore i vrata, stare više od 30 godina, u sva četiri objekta.

-Nova aluminijumska stolarija obezbediće bolju izolaciju, uštedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << toplotne energije i bolje zagrevanje samih objekata, a biće urađeno i osvežavanje fasada - izjavila je za Beoinfo Ljiljana Jovčić i dodala da grad dosta pažnje posvećuje investicionom održavanju, kako bi svoj deci obezbedili bolje uslove za boravak i rad u vrtićima.

Vrtići kojima predstoji obimno uređenje nalaze se na Karaburmi i u naselju Kotež, dok je „Slavujak" ujedno i najveća predškolska ustanova na Paliluli koja brine o 500 mališana. U vrtiću „Boško Buha" na Karaburmi svakodnevno boravi 250 dece, dok u „Veseljku" i „Pahuljici" u Kotežu dnevno bude i po 200 mališana.

Osim toga, grad finansira i radove u još tri vrtića na Paliluli. U vrtiću „Suncokreti" u ulici Višnjički venac 47 planirana je adaptacija objekta radi proširenja kapaciteta, kao i u depedansu u naselju Borča u ulici Ratnih vojnih invalida. U ovom naselju u vrtiću „Dunavska bajka" radi se adaptacija sanitarnog bloka.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Renoviranje nakon 30 godina

Izvor: Danas, 16.Avg.2011, 00:18

Grad Beograd finansira kompletnu zamenu fasadne stolarije u palilulskim vrtićima „Veseljko“, „Pahuljica“, „Boško Buha“ i „Slavujak“, u kojima trenutno boravi oko 1.150 mališana. Prema rečima gradske sekretarke za dečju zaštitu Ljiljane Jovčić, na javnom tenderu izabran je izvođač...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.