Gde za Novu godinu?

Izvor: NaDlanu.com, 20.Avg.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde za Novu godinu?

Kažu da će nam godina biti onakva kako je dočekamo. Ne sedi vam se kod kuće sa prijateljima, ne ide u kafanu, a niste ni za varijantu da ostanete sami? Da li volite da putujete? Naravno, ko to ne voli. Evo nekih ideja za odličan doček.

Slovenije nije ni blizu ni daleko. Idealna je za nekoliko dana odmora. U samom srcu Bleda, na korak od jezera nalazi se hotel Krim. U svom sastavu ima 111 soba i 4 apartmana. Sve sobe su odlično opremljene, a u sklopu hotela se nalazi centar za relaksaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji nudi finske i turske saune, whirpool, masaže.., zatim tri sale za održavanje poslovnih sastanaka, treninga i seminara. Vrhunska usluga, složićete se. “Svi putevi vode u Rim” je jedna od najcitiranijih rečenica. Bez obzira na put koji odaberete, morate znati da će vam se pružiti prilika da razgledate i proučavate istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Ako su Grci dali najveći doprinos u književnosti, umetnosti i filozofiji, Rimljani su se iskazali ponajviše u politici, upravi i organizaciji carstva. Godina koja počne u Rimu ne može biti loša. Istanbul je smešten na Bosforskom moreuzu i nekadašnja je prestonica tri velika carstva. Ne propustite da posetite Aja Sofiju, Plavu džamiju, Kapali čaršiju, palate Topkapi i Dolme Bakče, hipodrom, Cisternu, Egipatski obelisk. Zaplovite Bosforom do Prinčevskih ostrva. Ovaj veliki grad ima površinu od 5700 km², a nastanjuje ga nešto više od 10 miliona stanovnika.Grad sa istorijom dugom četiri milenijuma predstavlja jedno od najstarijih metropola Evrope vekovima je kreirao politiku kontinenta. Beč, carski grad i mesto ukrštanja različitih kultura, bio je sedište imperatora Svetog rimskog carstva, prestonica Austro-Ugarske monarhije, a krajem XIX veka četvrti grad po veličini na svetu (2 miliona stanovnika).Za koju god ponudu da se odlučite, želimo vam lep provod i SREĆNU NOVU GODINU!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.