Frikom obradovao sladoledom štićenike i učenike specijalnih škola

Izvor: Vesti.rs, 07.Sep.2011, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frikom obradovao sladoledom štićenike i učenike specijalnih škola

Kompanija Frikom počastila je sladoledom štićenike domova i učenike specijalnih škola u Beogradu i na taj način poželela im uspešnu i slatku novu školsku godinu.
Svojim hladnim poslasticama u vreme natprosečno toplih prvih septembarskih dana Frikom je obradovao preko 500 dece od pet do 19 godina u osam institucija u Beogradu. Sladoledom su se rashladili štićenici i đaci osnovne škole za decu oštećenog sluha i govora „Radivoj Popović“, Doma i dnevnog boravka za decu sa posebnim potrebama, specijalne škole za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“, specijalne škole za mentalno zaostalu decu „Novi Beograd“, osnovne škole za decu sa posebnim potrebama „Anton Skala“, Doma za decu bez roditeljskog staranja „Dragutin Filipović Jusa“, Specijalne škole za decu sa smetnjama u mentalnom razvoju„Dušan Dugalić“ i Svratišta za decu ulice koje je pre svega namenjeno malim Romima.
Poklanjajući omiljene dečije sladolede deci sa posebnim potrebama kao i deci bez roditeljskog staranja Frikom je još jednom potvrdio da na prvom mestu brine o najmlađim kupcima i ljubiteljima sladoleda.

Pogledaj vesti o: Nova godina