Filmski nastavci u 2015.

Izvor: VOA, 03.Jan.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski nastavci u 2015.

Od Hana Soloa i Milenijumskog sokola, preko Ketnis Everdin do Sare Konor i Terminatora - bioskopsku publiku u 2015. očekuju neka poznata lica - i poznati roboti. Očekuje se da će Holivudu u novoj godini ogromnu zaradu doneti filmovi, koji su nastavci već osvedočenih blokbastera. Sledi pregled nastavaka poznatih filmova koji će, gotovo izvesno, puniti bioskopske dvorane tokom 2015.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Šta ćemo gledati u bioskopima 2015-te?

Izvor: VOA, 03.Jan.2015

Od Hana Soloa i Milenijumskog sokola, preko Ketnis Everdin do Sare Konor i Terminatora – bioskopsku publiku 2015. očekuju neka poznata lica – i poznati roboti...Očekuje se da će Holivudu u novoj godini ogromnu zaradu doneti filmovi koji su nastavci već osvedočenih blokbastera. Sledi pregled...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.