Fetel: Bez opuštanja u Abu Dabiju!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel: Bez opuštanja u Abu Dabiju!

Svetski šampion Sebastijan Fetel rekao je danas da se neće opuštati u poslednje tri trke šampionata posle osvajanja titule, kao i da želi da pobedi u trci za Veliku nagradu Abu Dabija u Formuli jedan.

Želi nove pobede: Sebastijan Fetel  

Vozač Red Bula odbranio je titulu na VN Indije i tako postao najmlađi četvorostruki uzastopni šampion u Formuli jedan. Nakon toga je popio nekoliko pića, a onda se koncentrisao na ovogodišnju trku u Ujedinjenim Arapskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Emiratima. Fetel je slavio u prvoj trci u Abu Dabiju 2009, a onda je osvojio i svoju prvu titulu iste godine.

"Sjajno sam se osećao. Malo smo se zabavljali u hotelskom baru. Bilo je dobro otrezniti se posle Indije i spremiti se za ovu trku", rekao je Fetel u Abu Dabiju.

 

Ovaj 26-godišnji Nemac pokazao je visok nivo perfekcionizma i kazao je da će, kao i uvek, mnogo zahtevati od sebe.

"Ne pristupamo ovom vikendu kao da nemamo šta da dobijemo. Volimo sve što radimo i uživamo u izazovu, zato se uopšte ne postavlja pitanje o tome zašto smo došli i šta treba da uradimo. Želimo da se trkamo sa ostalima najbolje što možemo", rekao je Fetel.

 

Red Bul je osvojio titulu kontruktora, a na tabeli sada ima ogromnih 157 bodova prednosti nad Mercedesom. Ništa od toga ne menja Fetelov pristup.

"Tim mi je potreban, a timu je potrebno da Mark Veber i ja dovedemo automobil do krajnjih granica", rekao je Fetel.

 
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Red Bul časti zaposlene

Izvor: AutoBlog, 01.Nov.2013, 07:32

Sebastijan Fetel je osvojio četvrtu uzastopnu titulu Formule 1 i za sebe i za ekipu, a čelnici austrijskog tima odlučili su da nagrade sve zaposlene. Kako navodi list Bild, Fetel je kao bonus za titulu dobio pet miliona evra, dok je svaki od 650 zaposlenih u bazi Red Bula u engleskom mestu Milton...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.