Feng šui: Ovih 6 stvari će vam donijeti novac u novoj godini

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Dec.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feng šui: Ovih 6 stvari će vam donijeti novac u novoj godini

Dobar Feng šui za dobru Novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca. Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako biste privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mjesecima kojima nam slijede uglavnom su crvene boje. Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u Feng šuiju i >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << snažan simbol bogatstva i napredovanja. Evo kojih 6 elemenata treba da imate u praznicima koji slijede: 1. Crveni novčanik Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novo bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije. 2. Crvena odjeća Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savjetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odjevni komad. 3. Crvene cipele Cipele su uvijek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vrijeme... Zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra. 4. Zlatni nakit Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže. 5. Novi sat Sat simboliše da se pomjerate unapred, zato će kupovina novog sata donijeti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini. 6. Velika torba Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smjestili sve blagodeti ovog svijeta. (Lovesensa.rs)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Crveno za sreću i obilje

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Dec.2014

Želite više sreće i obilja u 2015? Prema vjerovanjima, postoje neke stvari s kojima treba da uđete u novu godinu i biće radosnija. Duga tradicija proslavljanja Nove godine dovela je i do mnogih vjerovanja, od kojih još poneka i danas vladaju...Većina vjerovanja vezana je za stvari koje treba ili...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.