Eurosport: Hrvat Milan Mačvan polomio nos

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eurosport: Hrvat Milan Mačvan polomio nos

Nova godina nije lepo počela za Milana Mačvana. Naš reprezentativac i jedan od najboljih igrača Galatasaraja, je dobio udarac u lice sa prepodnevnom treningu.
Naknadni testovi su pokazali da mu je polomljen nos i on je operisan u četvrtak oko 15 časova. Srećom, povreda nije ozbiljnije prirode.
Mačvan će propustiti meč prvenstva Turske, u subotu, protiv Hacetepea. Ali, u istanbulskom klubu se nadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da će moći da im pomogne već u utorak, na startu druge faze Evrokupa, kada u Istanbulu gostuje UNIKS.
Inače, ovo je samo još jedan u nizu problema u Galatasarju. Zbog ozbiljnijih povreda već duže vreme van stroja su već Domerkant i Goksenin.
Zanimljivo je kako su turski mediji propratili ovaj događaj. Naime, na tamošnjoj lokalnoj prezentaciji Eurosporta, srpski reprezentativac Milan Mačvan predstavljen je kao Hrvat. Ne znamo da li je bilo zle namere ili činjenica leži u tome da je neko pobrkao lončiće, s obzirom da je Mačvan rođen u Vukovaru.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.