Ekskluzivno: Viki Miljković nova zvezda “City records”-a

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Viki Miljković nova zvezda “City records”-a

Nakon dugog niza godina saradnje sa Grand produkcijom, Violeta Viki Miljković je promenila izadavčku kuću i sada je ekskluzivac “City recordsa”.

Naime, ova pop-folk zvezda, svojim novim singlom “Rumba” koji potpisuje čuveni rumuski kompozitor Kosti Ionita najavljuje drastičnu promenu svog muzičkog prvca, ali je sigurna da će pored nove publike, u ovoj pesmi uživati i svi oni koji su prethodnih godina pevali “Crno na belo”, “Godine”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << “Idu mi idu” i druge brojne hitove. Inače, ovo nije jedina promena, Viki je po prvi put u životu postala plavuša i kako se kaže: “Želela sam promenu, a sada još da se naviknem na viceve o plavušama”. Inače, za predstojeće leto u pripremi je veliki broj iznenađenja za sve one koji vole njen rad, poručuje Viki.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Viki postala plavuša!

Izvor: Tracara.com, 13.Jun.2012, 14:30

Viki Miljković Nakon dugog niza godina saradnje sa Grand produkcijom, pevačica Violeta Viki Miljković je promenila izadavčku kuću i sada je ekskluzivac City recordsa. Ipak, ovo ni jedina promena kod pevačice: ona više nije brineta, prešla je u tabor plavuša.Viki je po prvi put u životu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.