EXIT2013: Nova imena Dance Arene

Blog: Clubbing.rs, 08.Jul.2013, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT2013: Nova imena Dance Arene

Mnogobrojnoj publici Dance Arene predstaviće se i novi izvođači kao što su Kerri ''Kaoz'' Chandler, Guti i već poznati Dejan Milićević, Marko Milosavljević koji će nastupiti sa Leom Dobričić, Otto von Disko, Klaus, Sly, Somesan Adrian, Speedy, Fanatik, Schwabe i X - Coast i Marko Nastić koji će tradicionalno zatvoriti Dance Arenu!
  
Kerri ''Kaoz'' Chandler unosi soul u house muziku još od ranih devedesetih godina prošlog veka. Legenda, ikona, inspiracija, ključna figura i istinski pionir house-a su samo neki od pojmova kojima može da se opiše lik i delo ovog ambasadora 4/4 ritma koji svoje uticaje vuče iz odrastanja u porodici džez muzičara.
  
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.