EKO Serbia dodeljuje paketiće osnovcima iz Obrenovca

Izvor: Studio B, 25.Dec.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"EKO Serbia" dodeljuje paketiće osnovcima iz Obrenovca

Kompanija "EKO Serbia" dodeliće danas novogodišnje paketiće svim učenicima Osnovne škole "Jefimija" u Obrenovcu.

 

Paketiće će dobiti ukupno 850 đaka, čime će kompanija, koja je donirala sredstva za rekonstrukciju škole nakon majskih poplava učiniti praznike još lepšim.

"Pomoć ukazana povodom štete koju su izazvale poplave bila je reakcija menadžmenta kompanije na kriznu situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u zemlji, ali to ne znači da se tu zaustavlja partnerski odnos prema lokalnoj zajednici. Naprotiv, kao društveno odgovorna kompanija želimo da ostanemo u dobrim i prijateljskim odnosima sa onima kojima je potrebna podrška i koji znaju da cene pomoć, kako bismo zajedno, ne samo popravljali štetu već i kreirali neke nove projekte, organizovali lepe događaje i slavili nove pobede", navodi se u saopštenju "EKO Serbia".

U svečanom ambijentu školske dvorane, dodeli paketića prisustvovaće predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković, zamenik predsednika opštine Obrenovac Mirko Vranešević, generalni direktor kompanije "EKO Serbia" Goran Dejanović i generalni direktor škole Dragan Jovanović.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.