Džeko pogodio za pobedu Građana

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jan.2012, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko pogodio za pobedu Građana

Mančester Siti osvojio je ceo plen na gostovanju u Viganu zahvaljujući reprezentativcu BiH Edinu Džeku. On je postigao jedini gol za velika tri boda, 0:1 (0:1).

Posle početne inicijative Siti je do pogotka došao u 22. minutu. David Silva je odlično izveo slobodan udarac a najbolje se snašao Džeko.
Siti, koji je novoj godini poražen tri puta u svim takmičenjima osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je bodove protiv veoma motivisanog i raspoloženog Vigana. Stefan Savić je uspešno komandovao odbranom 90 minuta i tako uslišio molitve bivšeg saigrača Radosava Petrovića, da ne dozvole Viganu da uzme bodove.
Građani su na čelu tabele sa 51 bodom iz 21 meča, imaju tri više od Mančester Junajteda i Totenhema, koji im dolazi u goste, sledećeg vikenda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.