Džastin Biber i Selena Gomez ponovo raskinuli

Izvor: Press, 05.Jan.2013, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber i Selena Gomez ponovo raskinuli

Poznati par planirao je da proslavi Novu godinu zajedno u Meksiku ali su se posvađali pa je Selena otputovala. Selena i Džastin proslavili su odvojevu Novu godinu jer su se ponovo posvađali. Izvor koji je blizak poznatom paru kaže da se oni stalo svađaju i mire, pa je teško reći da li je ovo konačan kraj njihove ljubavne romanse.
Par je već jednom bio raskinuo vezu krajem protekle godine jer je Džastin izašao sa jednim od modela Victoria Secret-a.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selena Gomez i Džastin Biber ponovo raskinuli

Izvor: Blic, 05.Jan.2013

Selena Gomez i Džastin Biber ponovo su prekinuli dvogodišnju vezu. Dvadesetogodišnja pevačica je nakon svađe napustila Meksiko gde je poznati par planirao da zajedno dočeka Novu godinu. ..- Novi počeci. Svež početak. Sve vas volim - napisala je Selena Gomez na Tviteru prvog dana 2013. i time...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.