Dolče i Gabana: Nevini smo!

Izvor: Mondo, 23.Jun.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolče i Gabana: Nevini smo!

Slavni dizajnerski par održao reviju tokom Nedelje mode u Milanu, uprkos tome što ga je sud osudio na 20 meseci zatvora zbog utaje poreza. U publici i Lionel Mesi.

"Nevini smo!", poručuju Domeniko Dolče i Stefano Gabana, italijanski modni kreatori, koje je pre tri dana sud u Milanu osudio na godinu i osam meseci zatvora zbog utaje poreza od čak milijardu evra.

Njih dvojica su uprkos sudskoj presudi došli na Nedelju mode u Milano i predstavili su novu kolekciju za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << proleće/leto 2014.

Osim njihovog pojavljivanja, reviju su obeležili i argentinski fudbalski as Lionel Mesi koji je bio u publici, "golać padobranac" - muškarac koji je potpuno nag izleteo na pistu.

"Šokirani smo presudom suda. Ali, istovremeno smo opušteni, jer znamo da smo nevini. Odbranićemo se", izjavio je Stefano Gabana za londonski "Telegraf".

Izvršenje sudske odluke je u međuvremenu stopirano, s obzirom na to da su se Dolče i Gabana na nju žalili. Međutim, budući da je sud na odmoru u narednih 140 dana njihova žalba neće biti razmatrana sve tamo negde do katoličkog Božića.

Zanimljivo je što je reviju D&G gledao i Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera današnjice, s pobzirom na to da on ima sličnih problema kao i slavni italijanski dizajnerski par. Naime, i Mesi je optužen za utaju poreza i čeka ga suđenje tim povodom.

(MONDO - foto: APphoto/Luca Bruno)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zločin i kazna

Izvor: Press, 24.Jun.2013, 14:01

Tri dana nakon što su Domeniko Dolce i Stefano Gabbana osuđeni na dvadeset meseci zatvora zbog utaje poreza, poznati dizajneri su uložili žalbu. Pred samo prikazivanje nove muške kolekcije u Milanu, Stefano Gabbana je izjavio: “Šokirani samo ovim što se desilo, ali se u isto vreme osećamo smireno,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.