Dočekajte Novu godinu i provedite četiri dana u Atini

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekajte Novu godinu i provedite četiri dana u Atini

Portal "Superomdor.rs" za vas ima specijalnu ponudu dana, četiri noćenja sa doručkom i autobuski prevoz do Atine za samo 179 evra.

Ako danas rezervišete aranžman koji vam nudi omiljeni portal za putovanja "Superodmor.rs" ostvarićete popust od 10 odsto. Polakaz je zakazan za 28. decembar, a smeštaj je u hotelu "Best Western Museum" sa tri zvezdice, koji se nalazi u centru Atine, neposredno pored Arheološkog nacionalnog muzeja, u blizini metro stanice na pešačkoj distranci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od svih većih znamenitosti grada, i na oko 500 metara od pešačke trgovačke zone.

Po samom dolasku u Atinu sledi panoramsko razgledanje jednog od najznačajnijih gradova sveta: Hram Zevsa Olimpskog, Panatenajski stadion, Kraljevska bašta, crkva Svetog Pavla, Parlament, Numizmatički muzej Šlimana,glavni gradski trgovi Omonija i Sintagma.

Razgledanje se završava posetom bisera Atine – drevnog Akropolja sa velelepnim hramovima: boginje Nike, Partenonom i Erehteonom. doček Nove godine je individualan, ali Atina je poznata po dobrom provodu, pa ne sumnjamo da ćete se odlično provesti.

Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći ovde.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.