Dobar start nove turističke sezone

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jun.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar start nove turističke sezone

Turistički poslenici u Crnoj Gori ove godine očekuju tri do pet odsto više turista nego lane, a posetiocima se osim provoda na primorju nudi i boravak u kontinentalnom delu zemlje, izjavila je predstavnica za odnose sa medijma Turističke organizacije Crne Gore Jelena Popović.

Popović je kazala novinarima da će u kontinentalnom delu zemlje turistima biti ponuđeni razni sportove i poseta etno sela u okolini Kolašina."Kada je reč o turistima iz regiona očekujemo posetu na nivou iz 2011. godine s tim što gosti iz Srbije čine oko 30 odsto posetilaca", kazala je Popović.TIVAT/ULCINJ, 17. juna 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.