ĐACI, SREĆAN VAM NOVI POČETAK…

Izvor: MC Bor, 01.Sep.2011, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐACI, SREĆAN VAM NOVI POČETAK…

Bor, 1.septembar
Počela nova školska godina Foto: B.Filipović
Danas je prvi put u školske klupe selo oko 76.000 đaka. Učenike prva tri razreda osnovnih škola, njih oko 230.000, dočekali su besplatni udžbenici, prenosi BETA.
Pojedine lokalne samouprave obezbedile su dodatne besplatne udžbenike i za učenike ostalih razreda osnovnih škola, pa su besplatne udžbenike dobili svi osnovci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << /> Saobraćajna policija pojačala je kontrolu na saobraćajnicama blizu škola, a u većini osnovnih školama prvaci će imati časove posvećene bezbednosti u saobraćaju.
Od danas su otvoreni i dečji vrtići. Naš reporter našao se u jednom od borskih vrtića, gde su ga dočekali mališani spremni na novi život i – nove drugare.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi dan u školu da ti ne zakasnim

Izvor: Rasina.net, 01.Sep.2011

Danas je prvi put u školske klupe selo oko 76.000 đaka. Učenike prva tri razreda osnovnih škola, njih oko 230.000, dočekali su besplatni udžbenici. Ove godine u prvi razred na teritoriji Grada Kruševca upisano je 1.366 mališana..

Nastavak na Rasina.net...

Počela škola, prvi od četiri raspusta već u novembru

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2011

BEOGRAD - Nova školska godina počela je danas za oko 920.000 đaka osnovnih i srednjih škola u Srbiji, a ovogodišnjim kalendarom rada škola predviđeno je da prvi od četiri raspusta đaci imaju već u novembru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đaci ponovo u klupama

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2011

. . . Nova školska godina za oko 900.000 osnovaca i srednjoškolaca u Srbiji počela je danas, a učenike prva tri razreda osnovih škola dočekali su besplatni udžbenici. Danas je prvi put u školske klupe selo i oko 76.000 đaka prvaka. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.