Direktor KCS obišao strance povređene za Novu godinu

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor KCS obišao strance povređene za Novu godinu

Ristić je, kako se navodi u saopštenju, na Odeljenju poluintenzivne nege Klinike za vaskularnu hirurgiju posetio operisanog novinara iz Banjaluke Krešu Sekulića i Damjana Cmagera (39) iz Maribora.
Direktor KCS je obišao i dvojicu povređenih državljana Tunisa Muhameda Ajmana (22) i Slima Bin Salaha (25), koji su sa grupom od 120 turista iz te zemlje stigli na Novogodišnji doček u Beograd.
Oni su zadobili više >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ubodnih rana u stomak i leđa i nakon intervencije u Urgentnom centru prebačeni su na prvu Hiruršku kliniku.
Jedan Tunišanin zadobio je lakše povrede, dok će drugi morati da se zadrži na klinici desetak dana.
Državljane Tunisa obišli su i predstavnici Ambasade njihove zemlje, navodi se u saopštenju. Na Trgu Replike u toku dočeka Nove godine nepoznata osoba izbola je nožem sedam osoba.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Izbodeni stranci se oporavljaju

Izvor: B92, 03.Jan.2013

Beograd -- Dvojica Tunišana, Slovenac i državljanin BiH, koji su izbodeni nožem tokom novogodišnjeg slavlja na Trgu Republike, uspešno se oporavljaju...Državljani Tunisa su posle intervencije u Urgentnom centru prebačeni su na Prvu Hiruršku kliniku...Na Odeljenju poluintenzivne nege Klinike za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.