Delta prodaјe Maksi početkom 2011.

Izvor: B92, 25.Dec.2010, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta prodaјe Maksi početkom 2011.

Beograd -- Prodaja udela u trgovinskom lancu "Delta maksi" trebalo bi da bude završena početkom 2011. godine, kaže Jelena Krstović, PR direktorka Delta holdinga.

Ona je rekla da su pregovori o tome da strateški partner preuzme 50 odsto kapitala "Delta maksija" u završnoj fazi.

Krstović je istakla da ne može da govori o tome s kim se pregovara i o detaljima pregovora, s obzirom na to da je potpisan ugovor o ekskluzivitetu i poverljivosti informacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Tehnički nije izvodljivo da se dogovor postigne do kraja ove godine, pošto počinju novogodišnji i božićni praznici. Očekujemo dogovor odmah posle Nove godine, rekla je Krstovićeva.

"Delta maksi grupa" jedna je od kompanija "Delta holdinga". Posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj i Albaniji, a u ovoj godini očekuje ukupan promet od 1,56 milijardi evra.

Kompanija Delta maksi je 12. decembra obeležila 10 godina poslovanja, a u ovoj godini uslužila je oko 158 miliona potrošača, od čega 114 miliona u Srbiji. Delta maksi trgovinsksi lanac zapošljava 13.000 radnika i trenutno ima 449 prodajnih objekata, od čega 322 u Srbiji, 31 u Bosni i Hercegovini, 18 u Crnoj Gori, 16 u Albaniji i 40 u Bugarskoj.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.