Dečak se sa raspusta vratio kao devojčica

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak se sa raspusta vratio kao devojčica

Desetogodišnji dečak iz Velike Britanije, koji pati od retkog poremećaja spolne orijentacije, novu školsku godinu započeo je kao devojčica.

Dečakova majka shvatila je da njen sin nije poput druge dece već kada su mu bile dve i pol godine. Radije se igrao Barbi lutkama i više je bio orijentiran ka 'ženskim stvarima'. S godinama je naučio da to skriva, pa je ostalu decu uvek lagao šta je dobio za praznike.
Majka, koja je želela ostati anonimna, u potpunosti podržava >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sinovljevu odluku da u novu školsku godinu krene obučen kao devojčica. Plan joj je da do 12. godine njezin sin počne prima hormonsku terapiju, što bi bio prvi korak ka operaciji promene spola.
Prvog dana škole 'devojčicu' su u učionicu dopratili direktor koji je održao govor i policajac koji je bio tu da bi sprečio eventualno nasilje među decom.
Majka kaže da veće probleme njenom sinu prave odrasli nego deca u školi koja su promjenu doživela na miran način. Pobunili su se roditelji kojima nije jasno zašto nisu prije bili informirani o dečakovoj promeni spola, ali direktor škole tvrdi da su morali da zaštite privatnost deteta.
( Izvor: Blic )
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ispovest majke dečaka koji se sa raspusta vratio kao devojčica

Izvor: Blic, 17.Sep.2011, 16:05

Jedan desetogodišnjak iz Velike Britanije pati od retkog poremećaja polne orijentacije, pa se u školu posle raspusta vratio kao devojčica...Iako je školsku godinu završio kao devojčica, desetogodišnji Sem vratio se u školu nakon raspusta kao devojčica Livi, a njegovi roditelji Safrin i Filip...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.