Dead Rising 2

Izvor: ITsvet.com, 16.Apr.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dead Rising 2

Capcom-ova igra Dead Rising se pokazala dosta uspešnom u svom originalnom izdanju. Sada je ova kompanija najavila da će izdati DeadRrising 2: Off the record, samostalni dodatak koji kao da daje odgovor na pitanje šta se dogodilo sa Frank Westom? Ova igra je predviđeno da bude izdata za Xbox 360, PlayStation 3 i PC u jesen ove godine i nudi alternativnu priču vezanu za prošlogodišnju hit horor akcionu priču, pri čemu se foto-reporter Frank West koji je zvezda originalne igre našao u Las Vegasu u momentu izbijanja epidemije koja ljude pretvara u zombije. Od novih karakteristika, Off the Record nudi nove misije, neprijatelje, oružja, okruženja, predmete i vozila.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Ocarina of Time 3D

Izvor: ITsvet.com, 17.Apr.2011, 16:30

Prošlog septembra kompanija Nintendo je najavila da će izdati remake igre Legend of Zelda: Ocarina of Time za 3DS konzolu u proleće ove godine. Danas je ovaj gigant konačno obelodanio datum kada će se pomenuti naslov pojaviti. Tako će Legend of Zelda: Ocarina of Time da se pojavi u nedelju 19....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.