Dapčevićeva otvara školu pevanja!!!

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dapčevićeva otvara školu pevanja!!!

Iako je Nova godina još relativno daleko, Tijana Dapčević je donela dve velike odluke: prva je da će postati „kraljica singlova“ jer više neće snimati albume, a druga je da će kao i mnoge njene koleginice otvoriti školu pevanja.

- Uskoro u Novom Beogradu otvaram privatnu muzičku radionicu za decu od pet do 10 godina, pa ću videti koliko me deca vole i da li sam stvorena za taj posao. Ne izmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << toplu vodu, već ću ih jednostavno učiti šta je uopšte muzika, kako da je slušaju, učiću ih da čitaju note - otkrila je za “vesti onlajn” Tijana Dapčević, koja je izjavila i da za nju nema krize, ali da je snimanje albuma više ne zanima.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima li toliko mališana? I Tijana Dapčević otvara školu pevanja za decu!

Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2011

Iako je Nova godina još relativno daleko, Tijana Dapčević je donela dve velike odluke: prva je da će postati „kraljica singlova“ jer više neće snimati albume, a druga je da će kao i mnoge njene koleginice otvoriti školu pevanja. - Uskoro u Novom Beogradu otvaram privatnu muzičku radionicu...

Nastavak na Scandal.rs...

Tijana Dapčević otvara školu pevanja!

Izvor: Svet, 03.Nov.2011, 00:56

naslov: . Tijana Dapčević otvara školu pevanja!. . . . excerpt: . Iako je Nova godina još relativno daleko, Tijana Dapčević je donela dve velike odluke.. . . . izvor: . ...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.