DOT: Berlin stiže u Beograd!

Izvor: Mondo, 30.Dec.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOT: Berlin stiže u Beograd!

Za one Beograđane koji nemaju priliku da otputuju za Novu godinu – Berlin stiže u Beograd u novogodišnjoj noći!

Pravi predstavnik berlinske DJ scene Markus Vorgul dolazi u našu prestonicu kao specijalan gost na novogodišnjem partiju u beogradskom klubu Dot!

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i www.eventim.rs. Već sutradan, 1. januara, tradicionalna repriza biće proslavljena uz domaće velikane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Marka Nastića i Marka Milosavljevića, a ulaznice su već u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 400 dinara.

Markus Vorgul nije jedan od onih didžejeva čiji su roditelji bili pasionirani kolekcionari ploča, niti je bio jedan od onih klinaca koji se penju na stolicu da bi privukli pažnju.

Umesto toga – ovaj momak je morao puno da istražuje i radi na sebi, kako bi danas bio tu gde jeste. Od hip-hop i rege ploča, koje je uglavnom kupovao od novca za užinu, preko prvih žurki na koje se ušunjao da bi slušao velikane poput Džajlsa Pitersona – Vorgul je uvek pokazivao ogromno interesovanje za klupsku muzičku kulturu.

Foto: Promo

Prva rezidentura u "U-Club"-u i razni trikovi DJ zanata koje je naučio – učinili su da house muzika postane glavna opsesija ovog momka. Danas, on je umetnik na jednoj od najznačanijnijih etiketa – "Innervisions", na kojoj mu društvo prave ostali velikani, kao što su Dixon i Ame, a ovaj momak je redovan na lajnapovima poznatih berlinskih klubova poput Berghajna i njegovog Panorama Bar-a.

Marcus u Beograd stiže na poziv kolege Kristijana Molnara, urednika i voditelja radijske emisije "Christallisation", koji će biti DJ podrška i rezident DJ na ovoj nesvakidašnjoj novogodišnoj žurci u klubu Dot.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i www.eventim.rs, a u ponudi je i specijalna ulaznica po ceni od 3.000 dinara, koja uz ulaz donosi i sedam konzumacija pića po želji.

Foto: Promo

Već 1. januara nove godine, na programu je repriza kakva dolikuje uz Marka Nastića i Marka Milosavljevića, a ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 400 dinara na svim prodajnim mestima Eventima. Dan kasnije, 2. januara na programu u Dot-u su Virus i Harry Juda – a u subotu 3. januara, posetioce čeka prvi r'n'b I hiphop spektakl "Vatra" u ovoj godini.

 
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.