DISCIPLIN A KITSCHME @ GUN CLUB

Blog: PartyClips.net, 04.Jan.2011, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISCIPLIN A KITSCHME @ GUN CLUB

'Pravoslavna nova godina? Julijanski kalendar? Zašto da ne! Sve to vidim kao odličnu priliku za još jedan od eksplozivnih nastupa grupe Disciplin A Kitschme. Ljudi nas često pitaju kada ćemo ponovo svirati u Beogradu, stoga smo se sad odlučili za manji prostor kapaciteta od 350 ljudi.

Takve svirke su po mnogo cčmu i najslađe,  a ovim potezom želimo takođe podržati jedan od novijih beogradskih rock klubova. Inače, Disciplina će vrlo skoro ući u studio i snimati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << novi album, koji očekujemo u prvoj polovini 2011, ali zaista“, izjavio je Koja, lider Discipline, pred srpskonovogodišnju svirku u Miloša Pocerca 10.
Kultna alternativna grupa Disciplin A Kitschme obradovaće svoje verne fanove koncertom 13. januara u beogradskom klubu Gun.

Cena karte 1.200 dinara u pretprodaji, 1.400 na dan koncerta.
Pretprodaja karata u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.