DANAS STIŽE PRVI SNEG

Izvor: Kurir, 20.Dec.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS STIŽE PRVI SNEG

BEOGRAD - Konačno. Talas snežnih padavina koji je zahvatio Evropu danas dolazi i u Srbiju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

BEOGRAD - Konačno.

Talas snežnih padavina koji je zahvatio Evropu danas dolazi i u Srbiju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

- Sneg će u celoj zemlji početi da pada tokom noći i nastaviće da pada i narednog dana. Jedino će u Negotinskoj Krajini biti suvo. Ne očekujemo padavine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jakog intenziteta, a snežni pokrivač neće prelaziti 10 cm - rekli su u RHMZ i dodali da se sneg očekuje i tokom novogodišnje noći. Napominju da će veće padavine zahvatiti centralni i južni deo zemlje, dok će sever zasad biti pošteđen.

- Očekuju nas hladna jutra sa slabim mrazem i dnevne temperature oko četiri stepena - saopštio je RHMZ.

(M. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.