Beogradski aerodrom povećao broj putnika

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski aerodrom povećao broj putnika

Aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu imao je u januaru 29 odsto veći broj putnika i 33 odsto više poletanja i sletanja u odnosu na isti mesec prošle godine.
Napredak je ostvaren velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Er Srbija, saopštio je aerodrom.
Na beogradskom aerodromu je u prvom mesecu ove godine opsluženo 270.784 putnika, što je povećanje za više od 60.000 putnika.
Pritom je ostvareno 4.147 poletanja i sletanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << što je porast od 33 odsto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 20 odsto u odnosu na januar 2013.
Ovim rezultatima su potvrđena očekivanja poslovodstva da će beogradski aerodrom u 2014. ostvariti najveći napredak, odnosno zabeležiti najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi.
Izvor: Tanjug
Tweet
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordan broj putnika na beogradskom aerodromu

Izvor: RTS, 01.Feb.2014

Broj putnika u januaru na aerodromu Nikola Tesla povećan je 29 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. U tom periodu usluženo 270.784 putnika, što je 60.000 više nego lane. ..Broj putnika u januaru na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" povećan je za 29 odsto u odnosu na isti mesec prošle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.