Bacio, pa našao dobitni listić od devet miliona evra

Izvor: Blic, 03.Jan.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio, pa našao dobitni listić od devet miliona evra

Kao čovek od poverenja, Ignasio Gonsales je dobio na čuvanje loto listić koji su on i njegovih 14 prijatelja zajedničkim novcem kupili za Novogodišnje izvlačenje. Ubeđen da brojevi koje su zaokružili neće biti izvučeni, ovaj vlasnik bakalnice iz Baskije jednostavno je bacio listić i zaboravio na njega, piše lokalna štampa.

Nekoliko sati kasnije saznao je da su on i njegovi prijatelji izvukli glavnu premiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrednu devet miliona evra. Obuzela ga je panika, jer je znao da će ga prijatelji ukoliko ne nađe dragoceni papirić jednostavno linčovati.

Nakon što je pretražio svaki pedalj u kući, Ignasio je ispraznio i sve kante za smeće i kontejnere u svojoj ulici ne obazirući se na zaprepašćene poglede prolaznika. Trud mu se na kraju isplatio, jer je našao neoštećeni loto listić, tako da su on i njegovi prijatelji, posle podele premije, dobili po 600.000 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.