BORKOVIĆ KREĆE U NOVE POBEDE!

Izvor: Kurir, 26.Mar.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORKOVIĆ KREĆE U NOVE POBEDE!

Višestruki šampion Dušan Borković nastupiće ove sezone na 12 poznatih međunarodnih staza uz veliku podršku NIS

Dušan Borković, višestruki automobilski šampion s kojim je NIS potpisao ugovor o sponzorstvu, ove godine planira da osvoji tronova na svetskim reli stazama. Borković i Nisotec racing team obezbedili su licencu za vožnju na jednom od najprestižnijih reli takmičenja - FIA European Hill Climb. Najtrofejniji automobilista Srbije nastupiće na 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poznatih trka i staza u Francuskoj, Italiji, Austriji, Španiji, Češkoj i Slovačkoj, sa namerom da uz svoj vanserijski talenat i podršku NIS pobedi iskusnije vozače sa bržim i bolje opremljenim vozilima.

Zahvaljujući podršci NIS, kompanije koja promoviše vrhunske sportske kvalitete i vrednosti, pripreme za predstojeću sezonu uveliko su u toku. Nakon napornih i zahtevnih treninga na različitim stazama i podlogama, Borković očekuje da će 2012. godina biti još uspešnija i trofejnija od prethodne, u kojoj je, zahvaljujući NIS kao strateškom partneru, dobio vetar u leđa.

Naime, od 2011. godine Borković predstavlja Nisotec racing team, što mu je omogućilo da, kad je reč o vozilima i propratnoj opremi, ima kvalitetnu tehničko-logističku podršku i visok standard.

Zato su opravdana očekivanja da će Borković, koji je, između ostalog, nosilac dijamantske i tri zlatne kacige i trećeplasirani u prošlogodišnjem generalnom plasmanu na na European Hill Climb Championship, ove godine biti još uspešniji.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kurir: Dušan Borković kreće u nove pobede uz veliku podršku NIS-a

Izvor: Moto.rs, 26.Mar.2012

Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na izvornoj stranici » . foto © Kurir

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.