Izvor: Muzika.co, 21.Nov.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKI AUTORSKI ROK FESTIVAL – BARF 2014.

Beogradski autorski rok festival (BARF) i Udruženje rok muzičara Srbije i ove godine pozivaju sve neafirmisane autore iz Srbije da uzmu učešće na ovoj rok manifestaciji.
Prijave bendova i autora traju do 01.12.2014. a uslov je da su kompozicije kompletno autorske i da do sada nisu objavljivane od strane renomiranih muzičkih izdavača. Finalno veče će se održati 26.12. 2014. u Domu omladine Beograda.
Beogradski autorski rok festival  (BARF)   osnovalo je Udruženje rok >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << muzičara Srbije  sa ciljem povratka i afirmacije rok kulture i stvaranja nove rok scene u Srbiji. Ideja ovog udruženja je da afirmiše autorsku muziku, da predstavi širem auditorijumu nove muzičke grupe te da se unapredi  pozicija novih rok bendova i autora na muzičkoj sceni. Prijava bendova i autora za festival se vrši preko interneta, a pored prijave, neophodno je izvršiti uplatu kotizacije za učešće na festivalu  u visini od 1.200,00 dinara.
Prijava se vrši na oficijalnoj stranici festivala www.barf.urmus.rs  gde možete dobiti i sve ostale informacije vezane za ovaj događaj. 

 
 
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Muzika.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.