Azar: Kosta izgleda toliko staro da ću ga pitati da li stvarno ima 25 godina

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar: Kosta izgleda toliko staro da ću ga pitati da li stvarno ima 25 godina

Čelsi je odlično startovao novu sezonu, mada je igrao protiv dva doskorašnja drugoligaša, ali Plavci su i pre početka prvenstva bili glavni favoriti, najviše zbog fantastičnih pojačanja.

Eden Azar je zadovoljan učinkom ekipe, pogotovo novih igrača, mada ima nekih nedoumica oko napadača.

„Izgledamo veoma dobro, i nova pojačanja Dijego Kosta i Sesk Fabregas su bili stvarno dobri takođe. Kosta izgleda toliko staro da ću ga pitati da li stvarno ima 25 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mada još ne zna engleski“, rekao je Azar.

Azar je prokomentarisao i nivo znanja francuskog jezika Žozea Murinja.

„On deluje ozbiljno na kamerama, ali se dosta šali na treninzima i veoma je smešno kada priča francuski. Ok je, ali nije savršeno, kao moj engleski“, rekao je Azar.

Vezista je odgovorio i na pitanje šta su najbolje stvari iz Belgije.

"Pomfrit, čokolada i Eden Azar", skromno je zaključio igrač Čelsija.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Azar proverava koliko Kosta ima godina!

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2014

Čelsi je sjajno počeo novu sezonu, Eden Azar je zadovoljan ekipom, a pogotovo novim igračima, pa može i da se našali.. . Eden Azar je zadovoljan učinkom ekipe, pogotovo novih igrača, mada ima nekih nedoumica oko napadača.. „Igramo veoma dobro, a nova pojačanja Dijego Kosta i Sesk Fabregas...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.