Autopark: Nova godina počinje uz Tvoj TV

Izvor: B92, 31.Dec.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autopark: Nova godina počinje uz "Tvoj TV"

Kako to već tradicionalno biva sastav Autopark objavio je pred sam kraj godine svoj novogodišnji singl. Ovoga puta to je duetska pesma sa Unom Gašić pod nazivom “Tvoj TV”.

Pesma “Tvoj TV” objavljena je poslednjeg dana 2014. godine, nastavljajući niz novogodišnjih singlova Autoparka (13-13, Dva klikera,…)

Na pesmi “Tvoj TV” gostuje Una Gašić iz benda Bitipatibi. Za snimanje je zaslužan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Saša Janković, naš stalni saradnik, dok su miks i produkciju uradili Janković i Nikola Berček iz Autoparka.

Uz pesmu “Tvoj TV”, Autopark je svojim fanovima ostavio i poruku za novu, 2015. godinu: “Svima sve najbolje u 2015. godini, koliko je to moguće u ovom svetu.”

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.