Antić: Od Nove godine bez zona u gradskom saobraćaju

Izvor: Blic, 09.Nov.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Od Nove godine bez zona u gradskom saobraćaju

U javnom saobraćaju u Beogradu biće ukinut zonski sistem, pa će svi stanovnici prestonice od 1. januara 2012. godine kupovati karte i markice po jednakim cenama, najavio je predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić.

Prva i druga zona uvedene su u javni saobraćaj pre više od četvrt veka, a Beograd se od tada mnogo razvio, pa su delovi grada koji su nekada bili periferija ili izlolovano naselje sada deo gradskog jezgra, napomenuo je Antić.

Nelogično je da meštani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Malog Mokrog Luga, koji žzive na šest kilometara od centra, pripadaju drugoj zoni, kazao je on, navedeno je na sajtu Gradske uprave.

Zaposleni koji sada plaćaju markicu za drugu zonu 3.300 dinara, od naredne godine plaćaće 2.600 dinara koliko košta markica za prvu zonu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.