Anđeo Behati Prinslu zapakovala verenika Adama Leivina kao božićni poklon

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Anđeo" Behati Prinslu "zapakovala" verenika Adama Leivina kao božićni poklon

Jedna od Viktorijinih anđela, manekenka Behati Prinslu, pronašla je sebi idelan novogodišnji poklon i to u obliku verenika Adama Levina.

Na fotografijama koje je okačila na Instagram vidi se kako ispod ukrasnog papira “viri” Adam ili bar neki njegovi delovi.

Ovo je za oboje bila uspešna godina, pa malo zabave nije na odmet. Levin se ni malo nije bunio jer je morao da “glumi” poklon, već je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veselo pozirao.

- Moj duh božićnih poklona - našalila se Behati pored fotografije na kojoj se ne vidi jasno ko ili šta je ispod papira, dok se na drugoj fotografiji Levin slatko smeje.

Behati i Adam su se verili ove godine, a časopis People, proglasio je Levina za naj seksi muškarca u 2013.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Anđeo" Behati Prinslu "zapakovala" verenika Adama Leivina kao božićni poklon

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Jedna od Viktorijinih anđela, manekenka Behati Prinslu, pronašla je sebi idelan novogodišnji poklon i to u obliku verenika Adama Levina.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.