Amerikanci izabrali novu misicu, ona nije mogla da prestane da plače

Izvor: Blic, 15.Jan.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci izabrali novu misicu, ona nije mogla da prestane da plače

Dvadesettrogodišnja Laura Kepeler iz američke države Viskonsin izabrana je za Mis Amerike u Las Vegasu u konkurenciji među 53 kandidatkinje. Iznenađena devojka jedva je prestala da plače.

Mis Oklahoma Beti Tompson je druga, a Kejtlin Monte iz države Njujork

treća.

Devojka koja je izabrana za najlepšu, Laura, pored krune dobija i stipendiju od 50.000 dolara.

Nju je izabrao žiri sastavljen od sedmoro sudija na ceremoniji koju je uživo prenosila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << televizija "ABC".

Kao nova Mis Amerike ona će provesti narednu godinu u obilasku zemlje, držaće govore raznim grupama i sakupljati novac za zvaničnu dobrotvornu organizaciju za takmičenje za Mis Amerike.

Povezane vesti: Hrvatica postala misica Amerike
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mis Viskonsina je nova Mis Amerike (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jan.2012

Dvadesettrogodišnja Lora Kepeler iz američke države Viskonsin izabrana je za Mis Amerike. Ona je na takmičenju u Las Vegasu pobedila među 53 kandidatkinje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.