Alveš ostaje u Barseloni još godinu dana

Izvor: Press, 15.Avg.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alveš ostaje u Barseloni još godinu dana

Prethodnih nedelja španski mediji pisali su o realnoj mogućnosti da Alveš napusti klub, pošto navodno trener Luis Enrike smatra da je Brazilac višak u timu za novu sezonu.
Ipak, stvari su se očigledno promenile, pa će Alveš ostati do sledećeg leta na Nou Kampu kada mu ističe ugovor sa Barselonom.

Tada će moći da napusti Barselonu bez obeštećenja.
Alveš je u Barselonu došao 2008. godine iz Sevilje, a za katalonski klub odigrao je 297 mečeva i dao 20 golova.
Brazilac je sa Barselonom osvojio 16 trofeja, od čega dve Lige šampiona i četiri Primere.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Za Barselonu prelazni rok nije završen: Desni bek stiže iz Sao Paula!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2014

Huan Kvadrado je i definitivno otpao sa liste želja Barselone, Dani Alves će ostati još jednu sezonu, kada mu zvanično ističe ugovor, a katalonski gigant dovodi još jedno veliko pojačanje. I to baš na mestu desnog beka! U pitanju je 24-godišnji Daglas Pereira dos Santos, ili skraćeno Daglas, koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.