Ako je budala

Izvor: Glas javnosti, 20.Dec.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je budala

BEOGRAD - Ministar za ekonomiju i regionalni razvoj Mlađan Dinkić ni od Deda Mraza ne bi mogao da očekuje lepši poklon za jubilarni 45. rođendan ni bolju čestitku za predstojeće novogodišnje i božićne praznike od ove muzičke čestitke koja je stigla u redakciju Kurira na Nikoljdan. Poslala ju je grupa naših čitalaca, velikih poštovalaca lika i dela ministra Dinkića.

Pesmom, koja će nesumnjivo biti pravi hit, deo čitaoca Kurira čestita uvaženom ministru na dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dostignućima i njegovom, pre svega, iskrenom odnosu prema građanima, sa željom da i u Novoj 2009. godini, nastavi borbu za njihove interese, ne žaleći da u toj borbi ostvari što veću korist, kako za sebe, tako i za suprugu.

Čitaoci Kurira sa juga Srbije čestitaju ministru Mlađanu Dinkiću 45. rođendan, a njegovoj supruzi Tanji predstojeće novogodišnje i božićne praznike pesmom "Ne plači Tanjo mori". Redakcija Kurira pridružuje se ovim srdačnim čestitkama porukom: "Širi dalje"!

Ne plači Tanjo mori

Ne plači Tanjo mori, ne žali

što ti je momče mori malečko

A što je malečko, a što je budala

kad legne da spava, zabole ga glava

Ne plači Tanjo mori, ne žali

pun vam je račun mori sos evri

A što je malečko, a što je budala

kad legne da spava, zabole ga glava

Ako je nane mori malečko

Ako je budala, kad legne da spava

od mlogo evri ne boli ga glava

Ako je budala mp3

Dajte bre dosta vise sa Dinkicem,preterali ste,vi mu u stvari dizetete rejting

Svak nosi svoje breme,pa i onaj koji širi dalje ovakve nebuloze i prostakluke.Nije valjda da nam je narod na ovom nivou i da ga ovakve stvari zabavljaju sa Svetog Nikolu.Pogotovo je nezamislivo ,jer u srpskoj tradiciji je porodica svetinja,da se na ovakav način vredja porodica bilo kog čoveka,pa i Dinkićeva.Nemam razloga da ga brani,jer mi nije rod ni pomozi Bog,ali stavite se u poziciju da svakodnevno neko protiv vaše porodice vodi medijsku hajku.Drugo i najbitnije:Dinkić nije nikada sudjen za bilo kakvu malverzaciju,pa otkud nekom sloboda da mu stalno pripisuje uzimanje evra i bogaćenje.Pa obični beogradski tajkunčići,a da ne kažem krupne ribe su nebrojno finsijski teži i jači i u većoj su poziciji da "okrenu" lovu,pa o tome se ne piše.A zašto se ne piše.Što se ne smije ili zato što onaj ko treba o tome da piše"ne smije" ili"zbog odredjenih razloga neće".I opet Dinkič je ministar u Vladi.Odnos medija prema ministrima je uredjen odnos i on počiva na pravilima poštovanja i uvažavanja.Makar bi tako u uredjenim državama i demokratijama trebalo da bude.Koliko čitam i pratim Dinkić uvažava medije i ne napad ih.Medjutim pitajte se kakav je vaš odnos prema ministru.Tako narušeni odnosi "daju" za pravo običnim smrtnicima da onda oni pojačavaju ta neprimerena pisanja prilično lošim vokabularom,pa sve do junačke narodne pesme napisanu kao" poklon za rodjendan na Svetog Nikolu".

Gospodo,

Nadam se da cete objaviti moj komentar jer ovo sto vi radite je ispod svakog nivoa! Zaista ne vidim razoga za ovakvo prizmeno ponasanje?

Sramota, gospodo, i to velika!

Kraljevi!

Sram da vas bude sto objavljujete ovakve stvari.

Nikad vise necu citati Glas.

Zbogom.

Redakciji Glasa Javnosti:

Postovani,

Cenim Vas list i verujem da Vi cenite Vase citaoce takodje.

Mislim da ovakva hajka protiv Gospodina Dinkica ne prilici kuci kakva je Glas Javnosti i da je ispod nivoa kakav verovatno tezite da ostvarite u novinarstvu.

Da se razumemo, nisam obozavalac stranke na vlasti i Gospodina Dinkica, ali ovakvi krajnje neukusni i uvredljivi clanci ne bi trebali da budu praksa ni za koga. Ipak je Gospodin Dinkic Ministar i morali biste da pokazete minimum postovanja.

Pozdrav

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.