AVB:“Neće biti odlazaka u januaru…“

Izvor: Dzungla.org, 15.Okt.2011, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVB:“Neće biti odlazaka u januaru…“

Menadžer 'Plavaca' rekao da Drogba i Anelka neće biti prodati ove zime. Bosingva nastavio pregovore oko novog ugovora.

Potpuno je neizvesa sudbina Nikolasa Anelke i Didijea Drogbe u Čelsiju, pošto njihovi ugovori ističu na leto sledeće godine.
Pregovori oko novih ugovora nisu ni počeli, a ukoliko se to ne desi do Nove godine, oni će moći da pregovaraju sa drugim klubovima.
Andre Viljas-Boaš je odbacuje mogućnost da neko od njih bude prodat.
'Pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sa Drogbom i Kaluom će tek biti obavljeni, ipak imamo vremena. Iako ne dođe do dogovora, mislim da će oni odraditi ugovore do kraja. Nećemo ih prodavati u januaru. Znamo da su ovi igrači važni. Svi imaju ponude na stolu, sem Anelke. Kraj priče, pregovori će tek uslediti', kaže AVB.
On veruje da će ipak fudbaleri staviti potpis na nove ugovore.
'Znamo da će u januaru ovi fudbaleri biti dostupni za razgovore. Oni su emocionalno vezani za ovaj klub, i Anelka je. Njihova lojalnost nikad nije dolazila u pitanje', zaključio je mladi portugalski stručnjak.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.