Za Noć veštica  - pravac Transilvanija!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2012, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Noć veštica - pravac Transilvanija!

I to s popustom! Za sve čitaoce MONDA agencija Jungle tribe je obezbedila ultra first minute cenu do 21. avgusta na aranžman za obilazak Transilvanije.

Vratite se u vremena okrutnog vladara Vlada Cepeša, po kome su snimani mnogobrojni filmovi i koji je postao simbol vampirizma. Obiđite njegov dvorac i prelepi dvorac kraljevski Peleš, najmoderniji dvorac svog vremena sa prvim liftom, centralnim sistemom za usisavanje…

Agencija Jungle tribe treću godinu zaredom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << organizuje putovanje u Transilvaniju, poznatu po prelepoj prirodi, ali i dvorcu grofa Drakule. Za sve one koji žele da Noć veštica provedu u Drakulinom stilu napravljen je petodnevni aranžman za Rumuniju – od 26. do 30. oktobra.

Detalje ponude pročitajte OVDE.

Promotivne cene aranžmana (59 evra za hostel i 79 za hotel) traju do 16. avgusta, ali za sve čitaoce MONDA ova ultra first minute cena traje pet dana duže! Dakle, kada odete u agenciju do 21. avgusta dovoljno je da napomenete da ste pročitali vest na MONDU i biće vam omogućen navedeni popust.

Inače, nakon 15. avgusta cena se povećava za 10 evra, a nakon 15. septembra za još toliko, što znači da će tada aranžman iznositi 79, odnosno 99 evra.

Požurite s uplatom i pozovite se ne MONDO!

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.