SASUO 10 HITACA U 17-GODIŠNJEG DEČAKA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASUO 10 HITACA U 17-GODIŠNJEG DEČAKA

ATLANTA - Neimenovani vozač ubio je sa deset hitaca iz pištolja 17-godišnjeg dečaka koji je za vreme Noći veštica gađao jajima njegov automobil u američkom gradu Atlanta, javila je agencija AP.

Portparol policije Atlante Kim Džons rekao je da se vozač "mercedesa" sukobio sa tinejdžerom kasno sinoć i da je, dok je mladić pokušao da pobegne, pucao u njega pogodivši ga u noge i vrat.

Tivarus >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << King (17) povredama je podlegao u bolnici, a zvaničnici su, kako je saopšteno, uspeli da u severozapadnom delu grada uhapse vozača. Drugi zvaničnik lokalne policije rekao je, pak, da policija istražuje slučaj i da traga za osumnjičenim. Atlanta je prestonica američke savezne države Džordija, koja se nalazi na jugoistoku SAD.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.