Pogledajte kako izgleda Hajdi Klum bez kože

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda Hajdi Klum bez kože

Hajdi Klum obožava maskenbal povodom Noći veštica i za njega se priprema mesecima. Ovoga puta odlučila je da sa sebe skine svu kožu i tako se pojavi na balu.

Nemački supermodel svake godine priredi neko iznenađenje kada krene na bal za Noć veštica i njeni kostimi su vrlo originalni.

Međutim, ovoga puta je uspela da nadmaši i samu sebe, kada se na zabavi holivudskog kluba "Tao" pojavila kao premet anatomije za studente medicine. Naime, Hajdi je odenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kostim koji je ocrtavao mišićnu strukturu koja se nalazi ispod ljudske kože.

Teško da bi iko i mogao da pretpostavi kako se lepo lice krije ispod ove maske, a kako bi njena uloga bila uverljivija, manekenka je u klub došla nošena na nosilima u pratnji nekoliko bolničara, te je sve ličilo na scenu iz nekog horor filma.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Povezane vesti: Kostim Čarlija Šina među najprodavanijima za Noć veštica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte Hajdi Klum bez kože! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Okt.2011

Hajdi Klum obožava maskenbal povodom Noći veštica i za njega se priprema mesecima. Ovoga puta odlučila je da sa sebe skine svu kožu i tako se pojavi na balu...Nemački supermodel svake godine priredi neko iznenađenje kada krene na bal za Noć veštica i njeni kostimi su vrlo originalni...Međutim,...

Nastavak na S media...

Da li je Heidi ovoga puta preterala?

Izvor: Tracara.com, 31.Okt.2011, 12:48

Heidi Klum (Hajdi Klum) poznata je po svojim interesantnim kostimima za Noć veštica, o kojima smo u više navrata pisali.Manekenka je na svoj tradicionalni Heidi Klum Halloween Party došla u vrlo zanimljivom izdanju: umesto seksi kostima zloće ili hindu boginje kao nekad, Heidi se pojavila u kostimu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.