Novi Overwatch strip otkrio veliku tajnu

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Overwatch strip otkrio veliku tajnu

Još jedan praznični Overwatch strip je stigao iz Blizzarda posle specijala za Noć veštica.

Epizoda Reflections prikazuje Tracer u pretprazničnoj jurnjavi za poklonima po Londonu za svoju dragu. Da, devojčurak Tracer je ponovo kontroverzna posle one čuvene poze.

Blizzard je ionako odavno najavio da će u igrama biti više zastupljena raznovrsnost među likovima, a i bilo je najava da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gejmeri videti lika u Overwatch koji je LGBT (takođe je otkriveno i da Torbjorn ima desetoro dece). Ali, eto, niko nije pretpostavljao da je taj lik upravo Tracer, prvo lice igre.

Ceo strip pročitajte na linku. U Overwatchu inače još uvek traje Winter Wonderland i sve do 4. januara možete igrati novi mod i osvajati brojne novogodišnje skinove, a sama igra je ne sniženju.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.